Siivouspalvelut

Remonttisiivous

Remontoinnissa syntyy hyvin hienojakoista remonttipölyä, joka leviää ympäri remontoitua asuntoa tai rakennusta. Hienojakoinen remonttipöly leviää tehokkaasti esimerkiksi lattialistoihin ja kaappien sisäosiin. Remonttisiivous on vaativaa työtä, joka tarvitsee osaavan ammattilaisen, jotta siivous onnistuisi. Me teemme remonttisiivoukset huolellisesti ja tehokkaasti. Meillä on tarvittava välineistö ja osaaminen onnistuneisiin remonttisiivousprojekteihin.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllisesti, esimerkiksi päivittäin tai viikoittain, tehtävää siivousta. Tarkoituksena on säilyttää tilassa sovittu puhtaustaso ja varmistaa tilojen toimivuus siivouskertojen välillä. Toistumistiheys määräytyy tilan käyttötarkoituksen ja halutun puhtaustason mukaan

Kotisiivous

Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Ammattitaitoiset ja luotettavat siivoojamme hoitavat kotisiivouksen korkeatasoisesti. Pyyrimme aina järjestämään työvuorot siten jotta sama tuttu ja luotettava siivooja huolehtii asuntosi siisteydestä.

Muuttosiivous

Muuttosiivous tulee tehdä asunnosta muutettaessa ennen avaimien luovutusta. Siivous on tehtävä siten, että uusi asukas voi ottaa huoneiston tai talon heti käyttöönsä ilman uuden siivouksen tarvetta. Muuttosiivous kannattaa varata välittömästi saatuaan tietää muuton ajankohdan.

Porrassiivous

Taloyhtiöiden rappukäytävät vaativat säännöllistä ylläpitosiivousta. Räätälöimme juuri sinun taloyhtiösi tarpeeseen sopivan porrassiivouspalvelukokonaisuuden. Säännöllisesti ja huolellisesti toteutettu porrassiivous pitää kiinteistön rappukäytävän pinnat hyväkuntoisena ja taloyhtiön ilmeen siistinä.

Yrityssiivouspalvelut

Yrityssiivouksissa pidämme huolen työtilojesi siisteydestä. Kun siivoamme toimitilasi säännöllisin väliajoin, sinulle jää enemmän aikaa keskittyä työasioiden hoitamiseen. Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa yrityssiivousta asiakkaan tarpeiden mukaan.